Waktu Solat

Jumaat, 13 September 2013

IKMAL Fundraising Iftar 2013 / 1434H

Assalamualaikum wm wbt,

Pada 27 Julai 2013 bersamaan dengan 18 Ramadhan 1434H, Alumni SMAP Labu (IKMAL) telah menganjurkan satu program Fund Raising Iftar bertempat di Kelab Golf Perkhidmatan Awam, Bukit Kiara bagi mengutip derma untuk membangunkan surau sedia ada di SMAP Labu. Antara tujuan lain program ini ialah untuk meraikan anak-anak yatim daripada Rumah Amal Belaian Kasih (RABEKA) Jalan Ampang. Seramai lebih kurang 26 orang dari RABEKA telah hadir program ini termasuk guru-guru pengiring mereka.
Di dalam majlis ini, turut diumumkan sumbangan yang telah terkumpul dan juga pembentangan pelan baru Surau SMAP Labu yang akan mula dibina, Insya Allah bermula tahun hadapan. Setakat penulisan hari ini, jumlah derma yang dikumpulkan sepanjang bulan Ramadhan telah mencecah RM125 ribu ringgit. Dan IKMAL masih mendapat sumbangan yang tidak putus-putus daripada rakan-rakan alumni dan orang ramai.
Kepada mereka yang telah menyumbang, kami ingin mengucapkan terima kasih atas kesudiaan dan kemurahan hati anda. Semoga Allah dapat membalas ganjaran yang setimpal di dunia dan akhirat.

Dilampirkan gambar-gambar program yang telah dijalankan:
 Goodies dari Nurgift
Ucapan -Ucapan
Pengerusi Majlis, Hazwan Hashim
Bacaan Doa, Mohd Fadhal
Presiden IKMAL, Ahmad Zaki Ahmad Rafa'i
Setiausaha Agung merangkap Penganjur Program, Chairil Anwar
Pembentangan Pelan Surau oleh Arkitek saudara Fuad AhmadMajlis Penyampaian cenderahati kepada anak-anak yatim RABEKA

Gambar-gambar kenangan
Tiada ulasan:

Catat Ulasan